Köp Cannabisolja Online: Din Ultimata Guide till Köp av CBD

Köp cannabisolja online om du vill köpa cannabisoljor lagligt. Här kan du läsa vår ultimata guide om var du kan köpa dina cannabisoljor utan att hamna på fel sida av lagen. Därför har vi sammanfattat 4 bra tips så att du inte fastnar med fingrarna i fällan, samt att du inte får hem lågkvalitativa produkter med ett för högt pris.

Var köper man cannabisolja lagligt på nätet? Oroa dig inte, vi har listat 4 tips för att köpa cannabisolja online för bästa pris. Om du har bråttom kan du ta vår genväg här till en pålitlig återförsäljare med bra CBD-olja.

4 tips för köp av cannabisolja online

Lagen i Sverige sätter ibland krokben för köp och sälj av CBD-oljor, och därför är man oftast tvungen att nyttja en utländsk webbshop för att vara på den säkra sidan när man köper CBD-oljor. Med en enkel Google-sökning hittar du snabbt en handfull återförsäljare som säljer CBD-oljor. Men det kan vara svårt att hitta rätt kvalitetsprodukter. Vi har därför listat våra 4 bästa tips nedan så att du undviker att köpa dyra lågkvalitativa CBD-oljor som inte har någon effekt.

1. Köp cannabisolja från utländska webbutiker – var?

Var 100% säker på att återförsäljaren är från utlandet, eftersom det finns återförsäljare bosatta i Sverige som marknadsför och handlar med CBD-oljor på ett missvisande och olagligt sätt. Svenska aktörer riskerar ständigt att hamna på kant med svensk lag. Kontrollera därför alltid återförsäljarens hemvist och det kan du oftast göra längst ner på sidan eller i “Kontakta oss” innan du beställer.

2. Köp cannabisolja online med rätt innehåll

CBD-oljans pris

Det är viktigt att du är uppmärksam på innehållet som beskrivs på CBD-oljans innehållsförteckning eftersom att det finns CBD-produkter på marknaden med för hög THC-halt. Om THC-innehållet överstiger 0,2 mg är produkterna olagliga, oavsett om du köper dem från utlandet eller inte. Köp cannabisolja online med rätt innehåll så att du inte kommer på kant med svensk lag.

3. Se till att produkten är certifierad

Om du köper certifierade CBD-oljor är du garanterad kvalitetsprodukter vilket uppfyller det beskrivna innehållet till punkt och pricka. Särskilt CBD-oljan från den danska tillverkaren Nordic Oil är 100% GMP-certifierad. Certifierade CBD-oljor kostar inte mer än om de inte vore certifierade eftersom själva produktionen är lika dyr för alla. Ett högt CBD-oljepris är dock ofta en bra indikation på att produkten är certifierad. Var dock ändå uppmärksam på CBD-oljans pris och kvalitet.

4. CBD-oljans pris och kvalité

CBD-oljor, extrakt, kapslar osv. är inte billiga produkter, och om du vill ha certifierade CBD-oljor av hög kvalitet är priset också en faktor. En viktig tumregel är att CBD-oljans pris och kvalitet går hand i hand.

Med dessa 4 tips försäkrar du dig själv om att du får kvalitetsprodukter som innehåller rätt mängd CBD och mindre än 0,2 mg THC. Såhär ser du till att du får en produkt med önskad effekt och de få biverkningar som förknippas med CBD-olja. Kika särskilt på CBD-oljans pris och läs på om innehållet.

Är CBD-olja lagligt i Sverige: Köp Cannabisolja online lagligt

Är CBD-olja lagligt i Sverige: Köp Cannabisolja online lagligt

Alla cannabisoljor är lagliga att köpa och sälja i Sverige om de innehåller mindre än 0,2 mg THC. Som användare av CBD-olja och andra CBD-innehållande produkter kan det vara tryggast att söka sig till utländska webbutiker för att köpa cannabisoljan då svenska aktörer ständigt riskerar att komma på kant med svensk lag. Att använda cannabisoljor med höga THC-nivåer är inte tillåtet i Sverige utan ett giltigt recept från din läkare. Men med det ökade trycket på regeringen kommer vi förmodligen att se en legalisering av CBD-produkter med högt THC-innehåll i framtiden.

Köpa CBD-olja i Sverige

Du kan köpa cannabisoljor fritt i Sverige och även den liknande hampfröoljan i många butiker, så länge produkten inte överstiger 0,2 mg THC. Men som tidigare nämnt bör du vara kritisk i din sökning efter CBD-oljor eftersom det finns leverantörer i Sverige som säljer sina produkter på ett olagligt sätt. Läs alltid webbshoppens “Om oss” eller “Kontakta oss” för att se till att webbutiken är trygg. Det är definitivt dumt att riskera att man köper hem en olaglig produkt när det finns lagliga alternativ att köpa utomlands, med leverans som tar max 3-7 arbetsdagar.

 

Var kan man köpa cannabisolja utan THC?

Det finns många webbutiker där du kan köpa cannabisolja online och leverantörernas produkter varierar mycket i kvalitet och pris. Du bör därför vara mycket uppmärksam på vad det är för produkt du köper och vem du köper av. CBD-produkter får inte innehålla ett för högt värde av ämnet THC eftersom denna form av CBD-olja är olaglig. Att bara köpa cannabisolja är därför inte rätt term, men däremot rena CBD-oljor.

Så var köper man CBD-olja?

CBD-oljans pris

Som nämnts finns det många leverantörer av CBD-oljor och de är främst bosatta i Tyskland, Sverige och Spanien. En bra tumregel är att kontrollera var leverantören är bosatt, särskilt det spanska postväsendet är ganska dåligt strukturerad. Genom att beställa dyra CBD-produkter från Spanien är risken större att försändelsen går förlorad. Som konsument är du såklart inte skyldig för att en försändelse försvunnit, men väntetiden förlängs därmed ytterligare en vecka eller två. Vilket i sig kan vara mycket irriterande.

CBD-oljans pris

En snabbsökning på Google visar snabbt att CBD-oljornas priser varierar mycket. Om du vill ha en äkta produkt där det bevisade CBD-innehållet är korrekt så kostar det. Du hittar Nordic Oils produkter i den dyrare änden eftersom att de kvalitetstestar alla sina produkter. De garanterar att deras produkter är 100% ekologiska och utan syntetiska ingredienser. Med andra ord – du får exakt vad du betalar för. Det växande intresset för CBD-olja har lett till att många hobbyister producerar egna CBD-oljor för vidare försäljning. Med låg garanti för det demonstrerade innehållet och ett för högt pris. Kolla därför en extra gång så att produkten du väljer är certifierad och godkänd.

Här kommer vi aldrig att skriva om CBD-produkter som inte är certifierade eller godkända av det angivna landet där produkten säljs och produceras. Vi skulle inte heller rekommendera att köpa olaglig CBD-olja. Det strider mot våra riktlinjer för att ge dig den bästa möjliga guiden till inköp av CBD-oljor.